Ik wil als taalvrijwilliger werken

Aanmeldprocedure

Wilt u aan de slag als vrijwilliger voor Stichting LOV? Meld u met onderstaand formulier aan. Heeft u vragen over de aanmeldprocedure? Neem contact op met LOV via 010-742 02 81 of mail info@stichtinglov.nl.

Alleen beschikbaar in de avonduren? Let op!

Omdat het merendeel van onze deelnemers niet beschikbaar is voor lessen in de avond, is de kans groot dat u langer moet wachten voordat u kan starten met lesgeven wanneer u alleen in de avond beschikbaar bent. Hebt u ergens twee uurtjes overdag tijd, dan betekent dit een veel grotere kans dat u snel aan de slag kan!

Aanmeldingsformulier

Taal achter de voordeur Groepstaalles anders, (vul in bij opmerkingen) ik weet het nog niet en bespreek dit graag met een medewerker

In heel Rotterdam Alleen aan de noordzijde van Rotterdam Alleen aan de zuidzijde van Rotterdam